Načini dostave i plaćanja

Uvjeti dostave

Dostavljamo sa jednom od dostavnih službi po Vašem izborom Overseas ili GLS na područje Republike Hrvatske dok dostavu izvan Republike Hrvatske obavljamo preko Hrvatske Pošte i službenog cjenika. U pravilu u Republici Hrvatskoj dostavljamo jedan do tri radna dana dok izvan Republike Hrvatske dostava traje nešto duže ali to na kraju ipak ovisi o dostavnoj službi.

Nudimo Vam i besplatnu dostavu u Republici Hrvatskoj za sve narudžbe preko 1000 kn.

Načini plaćanja

Prihvaćamo sve trenutno aktualne mogućnosti plaćanja kao što su internet bankarstvo ili općom uplatnicom te kartično poslovanje (prihvaćamo sve kreditne i debitne kartice kao što su Mastercard, Maestro, Visa, Diners, American Express) putem provjerenog T-com PayWay sustava za autorizaciju kartica. 

Sigurnost plaćanja je zajamčena jer okostola internet trgovina pruža najvišu razinu sigurnosti prilikom plaćanja putem interneta putem sigurnog i provjerenog sustava autorizacije kreditnih kartica T-Com PayWay. 

Za zaštitu povjerljivih podataka pri njihovom slanju putem interneta, osiguran je sigurnosni SSL (Secure Socket Layer) protokol sa 128-bitnom enkripcijom podataka te je sustav dodatno zaštićen sigurnosnim certifikatom Thawte i Trustwave te odobren od Vise, MasterCarda, AmericanExpressa i Dinersa. SSL enkripcija je postupak šifriranja podataka radi sprečavanja neovlaštenog pristupa prilikom njihova prijenosa. Time je omogućen siguran prijenos informacija te onemogućen nedozvoljen pristup podacima prilikom komunikacije između korisnikova računala i sustava te obratno.

Okostola internet trgovina ne pohranjuje osjetljive i povjerljive podatke kao što su brojevi kartica i sl.

T-Com se brine o tajnosti i sigurnosti Vaših podataka prilikom autorizacije kreditnih kartica. Sigurnost podataka na ovim stranicama osigurana je korištenjem Secure Socket Layer (SSL) sigurnosnog protokola sa 128 bitnom enkripcijom podataka.

Razmjena osjetljivih i povjerljivih podataka kao što su brojevi kartica ili informacije i detalji o korisnicima između T-Com PayWay sustava koji obavlja online plaćanje i autorizacijskih centara kartičnih kuća obavlja se korištenjem privatne mreže koja nema pristup na internet i potpuno je zaštićena od neautoriziranog pristupa, korištenjem ISO 8583 protokola. T-Com u potpunosti onemogućava pristup podacima za koje sudionici u procesu kupnje nisu ovlašteni.