Načini dostave i plaćanja

Uvjeti dostave

Dostavljamo sa jednom od dostavnih službi po Vašem izborom Overseas ili GLS na područje Republike Hrvatske dok dostavu izvan Republike Hrvatske obavljamo preko Hrvatske Pošte i službenog cjenika. U pravilu u Republici Hrvatskoj dostavljamo jedan do tri radna dana dok izvan Republike Hrvatske dostava traje nešto duže ali to na kraju ipak ovisi o dostavnoj službi.

Nudimo Vam i besplatnu dostavu u Republici Hrvatskoj za sve narudžbe preko 1000 kn.

Načini plaćanja

Prihvaćamo sve trenutno aktualne mogućnosti plaćanja kao što su plaćanje pouzećem (prilikom dostave), internet bankarstvom ili općom uplatnicom te kartično poslovanje (prihvaćamo sve kreditne i debitne kartice kao što su Mastercard, Maestro, Visa, Diners, American Express) putem provjerenog T-com PayWay sustava za autorizaciju kartica. 

Sigurnost plaćanja je zajamčena jer okostola internet trgovina pruža najvišu razinu sigurnosti prilikom plaćanja putem interneta putem sigurnog i provjerenog sustava autorizacije kreditnih kartica T-Com PayWay. 

Za zaštitu povjerljivih podataka pri njihovom slanju putem interneta, osiguran je sigurnosni SSL (Secure Socket Layer) protokol sa 128-bitnom enkripcijom podataka te je sustav dodatno zaštićen sigurnosnim certifikatom Thawte i Trustwave te odobren od Vise, MasterCarda, AmericanExpressa i Dinersa. SSL enkripcija je postupak šifriranja podataka radi sprečavanja neovlaštenog pristupa prilikom njihova prijenosa. Time je omogućen siguran prijenos informacija te onemogućen nedozvoljen pristup podacima prilikom komunikacije između korisnikova računala i sustava te obratno.

Okostola internet trgovina ne pohranjuje osjetljive i povjerljive podatke kao što su brojevi kartica i sl.

T-Com se brine o tajnosti i sigurnosti Vaših podataka prilikom autorizacije kreditnih kartica. Sigurnost podataka na ovim stranicama osigurana je korištenjem Secure Socket Layer (SSL) sigurnosnog protokola sa 128 bitnom enkripcijom podataka.

Razmjena osjetljivih i povjerljivih podataka kao što su brojevi kartica ili informacije i detalji o korisnicima između T-Com PayWay sustava koji obavlja online plaćanje i autorizacijskih centara kartičnih kuća obavlja se korištenjem privatne mreže koja nema pristup na internet i potpuno je zaštićena od neautoriziranog pristupa, korištenjem ISO 8583 protokola. T-Com u potpunosti onemogućava pristup podacima za koje sudionici u procesu kupnje nisu ovlašteni.